Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Η 31η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας στα Χανιά έως τις 24 Οκτωβρίου – Δήμαρχος Χανίων: «Μεταφέρεται το θετικό αποτύπωμα της εθελοντικής προσπάθειας, που γίνεται από χιλιάδες ανθρώπους»

22.10.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 01:10

Συνέντευξη Τύπου, με θέμα την 31η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιείται έως τις 24 Οκτωβρίου στα Χανιά, παραχωρήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 22/10/2021, στο Δημαρχείο Χανίων.

Στη Συνέντευξη Τύπου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, Χρήστος Πρωτόπαππας καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Αγ. Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων κατά την τοποθέτησή του χαιρέτισε την έναρξη της 31ης Αμφικτιονίας, επισημαίνοντας: «Με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε εδώ στα Χανιά το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών σε μία συνάντηση, που έχει ως σκοπό να μεταφέρει τα θετικά στοιχεία του εθελοντισμού, το θετικό αποτύπωμα, που υπάρχει στην κοινωνία, την προσπάθεια, που γίνεται από χιλιάδες ανθρώπους» και συμπλήρωσε «χαιρόμαστε, που εδώ στα Χανιά υπάρχει ένα εύφορο πεδίο, το οποίο έχει διαμορφωθεί από τη μακρόχρονη δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης», όπου η Πρόεδρος, κυρία Ροδουσάκη, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να μεταλαμπαδεύσει στους πολίτες την αξία και την ουσιαστική συνεισφορά, που έχουν όλοι αυτοί οι εθελοντές στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας».

Με την ολοκλήρωση της Συνέντευξης τύπου, ακολούθησε συνάντηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, Χρήστου Πρωτόπαππα, και της Προέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Αγ. Ιωάννης», Δέσποινας Ροδουσάκη, στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, στην οποία εκτός από τον κ. Σημανδηράκη, παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Επισημαίνεται ότι η έναρξη της 31η Αμφικτιονίας, η οποία αποτελεί ένα επιστημονικό συνέδριο με άξονα τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της αιμοδοσίας, πραγματοποιείται σήμερα,  22 Οκτωβρίου στις 19:00, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, αμέσως μετά τη λήξη της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Π.Ο.Σ.Ε.Α.  

Η 31η Αμφικτιονία συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης και την  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και εκτός από μέλη συλλόγων αιμοδοτών από όλη την Ελλάδα και επιστήμονες-ομιλητές θα συμμετάσχει και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, κα. Γκάγκα.

p1

p3

p3

Αρχεία

  1. img_1431[1]