Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής από την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.: Τη Δευτέρα 04/10/2021

01.10.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 03:10

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου μαζί με την Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας και στοχεύει στην ανάδειξη του έργου του αρχιτέκτονα, που είναι κομβικής σημασίας για την αστική ανάπτυξη, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. προγραμματίζει τις ακόλουθες δράσεις:

  • Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου από τις 8:00 έως τις 15:00, στο πλαίσιο της δράσης >KAM2WORK<, αρχιτέκτονες και φοιτητές αρχιτεκτονικής και όχι μόνο θα έχουν τη δυνατότητα να εμπνευστούν και να δουλέψουν στο Μεγάλο Αρσενάλι, με θέα το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων. 

 

  • Οι φοιτητές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παραλάβουν δωρεάν βιβλία με θέμα την αρχιτεκτονική, που έχουν εκδοθεί από την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. επιδεικνύοντας το πάσο τους.

Στον χώρο θα υπάρχει μπουφές με κεράσματα, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια των παρευρισκόμενων και την αντιμετώπιση της μετάδοσης της νόσου Covid - 19.

Υπενθυμίζεται ότι το Μεγάλο Αρσενάλι λειτουργεί ως το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, εστιάζοντας στην αρχιτεκτονική από τη σκοπιά των αρχιτεκτόνων αλλά και του κοινού. Βοηθά τους επαγγελματίες να πετύχουν το καλύτερο για όλους, πάντα με το σκεπτικό ότι η επιτυχής διαχείριση του χώρου είναι δομικό στοιχείο της αρμονικής διαβίωσης.

*Κατά τη διάρκεια παραμονής στον χώρο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης.

p1

p1