Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη για τη μεγάλη σεισμική δόνηση που έπληξε το Ηράκλειο

27.09.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:09

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε δήλωσή του σχετικά με τη μεγάλη σεισμική δόνηση που έπληξε τον Νομό Ηρακλείου και έγινε αισθητή σε όλο το νησί, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρώτα και κύρια θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους του Δήμου Χανίων, στην οικογένεια του άτυχου συνανθρώπου μας που έχασε τη ζωή του, με τόσο τραγικό τρόπο. Παράλληλα, εύχομαι καλή ανάρρωση στους τραυματίες και ταχεία αποκατάσταση στις φθορές που προκάλεσε ο Εγκέλαδος, κυρίως στην ενδοχώρα της Π.Ε. Ηρακλείου.

Ο Δήμος Χανίων είναι εδώ για να συνδράμει τις πληγείσες περιοχές, ενώ είμαστε σε διαρκή επικοινωνία τόσο με την Περιφέρεια Κρήτης, όσο και με τους κατά τόπους δήμους για οποιαδήποτε στήριξη χρειαστούν.

Όσον αφορά στη λειτουργία των σχολικών μονάδων των Χανίων, υπήρξε μία σύσταση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, ώστε να αποτυπωθούν όποιες ζημιές τυχόν προκλήθηκαν από τον σεισμό στα σχολικά κτίρια. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κανένα απολύτως πρόβλημα στις σχολικές μονάδες του Δήμου Χανίων και από αύριο η λειτουργία τους συνεχίζεται κανονικά».