Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

«Γίνε η φωνή μας!»: Διαγωνισμός ζωγραφικής για το περιβάλλον από τον Δήμο Χανίων

28.09.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 11:09

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην παρούσα φάση ο διαγωνισμός ζωγραφικής, με θέμα: «Γίνε η φωνή μας!», που διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χανίων. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021, έναν θεσμό, που από το 2002 προάγει τους βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.  

Έως τις 8 Οκτωβρίου καλούνται οι μικροί συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, αξιοποιώντας το υλικό της WWF για την προστασία του περιβάλλοντος. Με τη συμβολή των εκπαιδευτικών και των γονέων τους οι νεαροί καλλιτέχνες μπορούν να ζωγραφίσουν με τους μαρκαδόρους τους ή να φτιάξουν μια τρισδιάστατη κατασκευή, ατομικά ή ομαδικά.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραδώσουν τα έργα τους στο Δημαρχείο ή στους εκπαιδευτικούς τους. Θα βραβευτούν όλες οι κατηγορίες ξεχωριστά, ενώ όλα τα έργα θα εκτεθούν στο ισόγειο του Δημαρχείου, δίνοντας το μήνυμα σε κάθε επισκέπτη: «Σώσε το περιβάλλον!»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ.: 28213 41686, 28213 41605 (εργάσιμες ημέρες και ώρες). Ενημερωτικό υλικό είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο του Δήμου Χανίων.

Εκπαιδευτικό ενημερωτικό υλικό WWF

p1