Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Σε εορταστικό κλίμα η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

01.10.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:10

Στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 01/10/2021, Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, όπου συμμετείχε στη γιορτή, που διοργάνωσε η δομή για τους 72 φιλοξενούμενούς της.

Τον Δήμαρχο Χανίων, κ. Σημανδηράκη, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου, Γιάννης Σημαντηράκης, ενώ παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο Αναπλ. Διευθυντής του Γηροκομείου, Καράκης Μιχάλης καθώς και ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Γιαννακάκης Νίκος.

Ο Δήμαρχος Χανίων απευθυνόμενος στους ωφελούμενους και το προσωπικό και τα στελέχη της δομής, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η πανδημία υπέβαλε τους ηλικιωμένους μας σε μεγάλο διάστημα δοκιμασίας και έπειτα από καιρό ανοίγουμε τις πόρτες του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, πάντα με ασφάλεια, και γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Το χαμόγελο, που καθρεφτίζεται στα μάτια των ηλικιωμένων, μάς δείχνει με σαφήνεια πόσο ανάγκη έχουν την επαφή αλλά και πόσο διασκέδασαν σήμερα».

Στη γιορτή συμμετείχαν αφιλοκερδώς μουσικοί, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες πριν την έναρξη της εκδήλωσης υποβλήθηκαν σε rapid test για την ασφάλεια των ηλικιωμένων.

p1

p2

p3