Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Δωρεάν διανομή ειδών σε δικαιούχους του προγράμματος TEBA / FEAD: Από τον Δήμο Χανίων στις 13 & 14/12

10.12.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 09:12

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος “Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ /FEAD”  θα προβεί στην 16η  διανομή ειδών παντοπωλείου, κρεοπωλείου και βρεφικών τροφών (γραβιέρα, φέτα, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, πελτές, φασόλια, παξιμάδια, κρέας  βόειο, χοιρινό, αρνί, βρεφικό γάλα και κρέμα).

Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί, σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία τόσο των δικαιούχων TEBA όσο και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων από την εξάπλωση της νόσου του κορωνοϊού. Ακολούθως, τα είδη θα διανέμονται για δύο ημέρες τμηματικά, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, 12:00 - 15:00, και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, 9:30- 14:30,  από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8). Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν την ώρα και την ημέρα ακριβώς, που θα αναφέρεται στο sms που θα τους αποσταλεί, προσκομίζοντας οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Ενημερώνονται οι δικαιούχοι ότι, λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι, κ.α.).

Όσοι δικαιούχοι είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ και αντιμετωπίζουν πρόβλημα για την παραλαβή των ειδών, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου στο τηλ. 2821341695, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να γίνει η παραλαβή.