Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου τα είδη που συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση του Κυττάρου Χαλέπας και του Δήμου Χανίων

05.10.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 01:10

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού, Δήμος Χανίων και Κύτταρο Χαλέπας, αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη, για την ενίσχυση των κοινωνικών Παντοπωλείων Κυττάρου και Δήμου αντίστοιχα.

Ωστόσο, με αφορμή τις τραγικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι της ενδοχώρας του Ηρακλείου μετά τις συνεχιζόμενες σεισμικές δονήσεις, το Κύτταρο Χαλέπας και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, με κοινή απόφασή τους, συμφώνησαν την αποστολή μεγάλου μέρους των ειδών που συγκεντρώθηκαν στις πληγείσες περιοχές των Δήμων Μινώα-Πεδιάδος και Αρχανών-Αστερουσίων.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, σε δήλωσή της τονίζει: «“Το “Κύτταρο Χαλέπας”, επιδεικνύοντας άριστα αντανακλαστικά για ακόμα μια φορά ήταν από τους πρώτους φορείς που διέθεσαν σημαντική ποσότητα αγαθών για την υποστήριξη των πληγέντων, μέσα από τη συγκινητική συγκέντρωση ειδών κατά την πρόσφατη μουσική εκδήλωση. Μετά από πρόταση του Προέδρου και του Δ.Σ. του Κυττάρου, ήταν αυτονόητη η συναίνεσή μας, στην αποστολή των ειδών στο Ηράκλειο».

«Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Κυττάρου Χαλέπας για τη σημαντική παρουσία τους και αυτή τη φορά», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Ζερβουδάκη.