Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή σχολικών ειδών από τον Δήμο Χανίων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Κοινότητας Ρομά–Παράρτημα Σούδας

15.09.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:09

Ξεκίνησε από τον Δήμο Χανίων  σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021,  η δωρεάν διανομή σχολικών ειδών από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και από το Κέντρο Κοινότητας Ρομά – Παράρτημα Σούδας, στα παιδιά των δικαιούχων τους, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς. 

Η προμήθεια των σχολικών υλοποιήθηκε με δαπάνη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, ενώ αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ήταν τα S/M SYN.KA και Σκλαβενίτης.

Σε δήλωσή της από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, γνωστοποίησε ότι από την εν λόγω δράση ωφελούνται 220 περίπου παιδιά, παραλαμβάνοντας σχολικά είδη για να ξεκινήσει η νέα χρονιά.

«Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, γι’ αυτό και είμαστε εδώ για τους ανθρώπους αυτούς και τις οικογένειές τους με πραγματικά «πλούσιες τσάντες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα. Ζερβουδάκη, καλώντας παράλληλα όσους συνανθρώπους μας έχουν πραγματικά ανάγκη, ώστε να εξυπηρετηθούν.
«Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλα μας τα παιδιά, οι γονείς να έχουν δύναμη και ψυχραιμία. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε και για να ξεκινήσει με ασφάλεια η καινούργια σχολική», επεσήμανε η αρμόδια Αντιδήμαρχος.

p1

 

p2

 

p3

 

Αρχεία

  1. 1_(14)