Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

27/05/2021, Τον Σεπτέμβριο του 2021 η έναρξη της κτηματογράφησης της Π. Ε. Χανίων - Συνάντηση στο Δημαρχείο Χανίων

27.05.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 01:05

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25-05-2021 συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Χανίων με εκπροσώπους της κοινοπραξίας “ΓΕΩΚΑΤΑΓΡΑΦΗ”, που ανέλαβε από την εταιρία “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ” τη Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχής Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων που δεν έχουν ακόμα κτηματογραφηθεί.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα, που αναμένεται να απασχολήσουν την ανάδοχο κοινοπραξία και τέθηκαν προβληματισμοί από τους υπηρεσιακούς παράγοντες σχετικά με θέματα, που απασχόλησαν κατά το παρελθόν. Η κοινοπραξία αναζητά χώρο ελάχιστου εμβαδού 400 τ.μ. για να στεγάσει την έδρα της, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν και σημεία ενημέρωσης σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

Την κοινοπραξία εκπροσώπησαν οι Γεώργιος Αντωνίου, Βασιλική (Βάλια) Αντωνίου και Βασιλική Νοτοπούλου, ενώ από την πλευρά του Δήμου παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος ΥΔΟΜ και Δημοτικής Περιουσίας, Νικόλαος Χαζιράκης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μελετών και Δημοτικής Περιουσίας, Περικλής Βακάλης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών, Αθανάσιος Χατζηγιάννης, και οι υπάλληλοι της ΥΔΟΜ, Αλεξάνδρα Σπηλιωτακάρα και Αντωνία Γεωργακάκη.

p1

p2

p3