Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

16/06/2021, Μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Αγροκηπίου, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Χανίων ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης

16.06.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 11:06

Τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Δημαρχείο.

Τους μαθητές υποδέχθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, οι οποίοι ενημέρωσαν τα παιδιά για τη λειτουργία των οργάνων του Δήμου, ενώ απάντησαν και στις απορίες τους.

Οι μαθητές στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, πραγματοποίησαν “ειδική” συνεδρίασης, στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Χανίων, σε ρόλο Δημοτικού Συμβούλου, όπου έθεσαν τις προτάσεις τους σε θέματα, όπως το περιβάλλον, την καθαριότητα, τη δημιουργία πάρκων, κ.α.

Μάλιστα, ο κ. Σημανδηράκης ζήτησε από τους μαθητές να αποστείλουν στον Δήμο τις προτάσεις τους αναφορικά με ζητήματα, που αφορούν στην περιοχή τους, προκειμένου να προωθηθούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν, επίσης, στο ισόγειο του Δημαρχείου στην πανελλήνια έκθεση ζωγραφικής, με θέμα «Δίνω αίμα - Σώζω ζωή», όπου είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τα έργα, που αποδίδουν μέσα από σχήματα και χρώματα τη φιγούρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Από πλευράς Δήμου προσφέρθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εκδόσεις και ενημερωτικά έντυπα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των μαθητών τηρήθηκαν όλα τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

P1

P2

P3

P4

P5

P6