Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Συναυλία «Ο Αττίκ στο Παρίσι ...» και παρουσίαση βιβλίου “Το καμπαρέ των ζώων”

10.09.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:09

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και ο Ελληνογαλλικός Σύλλογος Χανίων συνδιοργανώνουν την παρουσίαση της Μουσικής Παράστασης

 

«Ο Αττίκ στο Παρίσι ...» του Γιώργη Χριστοδούλου

 

τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 9.00 μ.μ., στο Θέατρο Λενταριανών.

 

«Ο Αττίκ στο Παρίσι ...» είναι μια διαφορετική μουσική παράσταση βασισμένη στα τραγούδια του Αττίκ αλλά και σε μεγάλες επιτυχίες του μεσοπολέμου των Γιαννίδη, Σακελλάριου, Σουγιούλ, Ραπίτη κ.α. Είναι μια συναυλία που αποκαλύπτει με όχημα την αφήγηση των σύγχρονων παραμυθάδων, την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε τραγούδι, έτσι ώστε ο θεατής να τα ανακαλύψει και να γοητευτεί από τη μαγεία τους.

 

Ο Γιώργης Χριστοδούλου εξιστορεί και ερμηνεύει. Στο πιάνο και το ακορντεόν ο Χάρης Σταυρακάκης. 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Επίσης, ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζει την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, ένα καμπαρέ αλλιώτικο από τ άλλα, “Το καμπαρέ των ζώων”, με 13 τραγούδια και μία ιστορία, σε βιβλίο-cd με μουσική του Γιώργη Χριστοδούλου και στίχους του πρωτοεμφανιζόμενου Αριστείδη Μάραντου μαζί με τις εικόνες του Ντίνου Ξύγκα.

Ένα άλμπουμ για όλα τα παιδιά (πάσης ηλικίας) που τους μαθαίνει με διασκεδαστικό τρόπο τα γνωρίσματα και τις συμπεριφορές των ζώων καθώς και τα διάφορα είδη ρυθμών και μουσικής.

Το βιβλίο παρουσιάζεται σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο KouKouBook και η Είσοδος είναι Ελεύθερη για το Κοινό.

p1

p2