Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

24/05/2021, Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της οδού Μάρκου Μπότσαρη – Αυτοψία Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη

24.05.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:05

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της οδού Μάρκου Μπότσαρη, στο κέντρο των Χανίων, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

Στο σημείο έναρξης των εργασιών, βρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος σε δηλώσεις του επεσήμανε τη σημαντικότητα των έργων σε σημεία που το οδικό δίκτυο είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ προανήγγειλε τη διενέργεια εργασιών και στις περιαστικές περιοχές. «Εντός του έτους, ξεκινάνε ασφαλτοστρώσεις σε περισσότερα από 60 χιλιόμετρα του οδικού δικτύου στον Δήμο Χανίων, με έμφαση στις περιοχές εκτός του αστικού ιστού, οι οποίες παρέμεναν παραμελημένες για χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σημανδηράκης.

Με απαρχή από τη συμβολή της Μ.Μπότσαρη με την οδό Κισσάμου, οι εργασίες αφορούν στην αντικατάσταση του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα και θα επεκταθούν τμηματικά σε όλο το μήκος της οδού, έως και τη συμβολή με την οδό Αποκορώνου, στο πλαίσιο του έργου “Αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου Δ.Ε. Χανίων από πλημμυρικές καταστροφές Φεβρουαρίου 2019”, προϋπολογισμού μελέτης 800.000 ευρώ.

Για τον λόγο αυτό ζητείται η κατανόηση των πολιτών και η συμμόρφωσή τους στις κατά τόπους προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έως την ολοκλήρωση του έργου.

p1

p2

p3

p4

p5