Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Στον Δήμαρχο Χανίων, ο Σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Αγ. Γεώργιος»

23.07.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 09:07

Τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου των Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Αγ. Γεώργιος», υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 22/07/2021, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Στην συνάντηση παρούσα ήταν και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι μεγάλες ανάγκες που αντιμετωπίζει ο υγειονομικός τομέας, οι συνθήκες εργασίας των υγειονομικών κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και η πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε στους παρευρισκόμενους: «Το Νοσοκομείο Χανίων είναι ένα σημείο αναφοράς για όλους τους πολίτες των Χανίων και δεν μπορούμε παρά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό, για την υπερπροσπάθεια και την αγωνία, όλο αυτό το δύσκολο διάστημα. Πέρα από αυτό, ο Δήμος Χανίων είναι έμπρακτα στο πλευρό των εργαζομένων και προσπαθεί να ικανοποιεί τα πάγια αιτήματα τους».

Από τα θέματα που συζητήθηκαν, δεν έλειψε και το πάγιο αίτημα του Συλλόγου για τη δημιουργία παιδικού σταθμού που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του προσωπικού, με τον Δήμαρχο Χανίων να δεσμεύεται ότι θα συνδράμει με κάθε μέσο ώστε να υλοποιηθεί.

Η συνάντηση έληξε σε θετικό κλίμα με τη δέσμευση να συνεχιστεί η επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου εργαζομένων και του Δήμου Χανίων.

p1

p2