Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

27.08.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 12:08

Με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Χανίων για την επιτυχία τους και το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους.

Σε εσάς αξίζουν ίσως περισσότερα συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλλατε, ιδίως την τελευταία διετία, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες που μας επηρέασαν όλους σε πολλά επίπεδα.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς αλλά και τις οικογένειες των μαθητών, οι οποίοι συνέδραμαν και στήριξαν ουσιαστικά την υπερ-προσπάθεια των παιδιών.

Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στη σχολή που επιθυμούσαν, θέλω να πω ότι σίγουρα οι εξετάσεις αυτές, δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που έχετε σε αυτή τη ζωή. Ίσα ίσα, είναι ένα πρώτο μάθημα για την επιμονή και την στοχοπροσήλωση που απαιτείται για να πετύχετε τους στόχους σας. Άλλωστε, η ζωή είναι μπροστά σας και οι επιλογές και ευκαιρίες που θα προκύπτουν, είναι καθημερινές.

Παράλληλα, θέλω να καλωσορίσω όλες τις νέες φοιτήτριες και νέους φοιτητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα των Χανίων. Τα Χανιά σας περιμένουν και είναι ο φιλόξενος τόπος στον οποίο θα αποκτήσετε νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες, καθώς και θα στεγάσουν την απαρχή για την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Καλή φοιτητική ζωή! Συγχαρητήρια σε όλους!».

p1

Αρχεία

  1. dimarhos