Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Δωρεάν διανομή ειδών Παντοπωλείου σε δικαιούχους Προγράμματος ΤΕΒΑ /FEAD

24.06.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 01:06

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος “Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ / FEAD” θα προβεί στην 15η διανομή ειδών παντοπωλείου και οπωροκηπευτικών (πελτές ντομάτας. ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, φέτα, γραβιέρα, κρεμμύδια, πατάτες).

Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία τόσο των δικαιούχων TEBA όσο και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων από την εξάπλωση του κορωνοϊού, για τρεις ημέρες τμηματικά από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ (οδός Κύπρου 8). Η διανομή θα ξεκινήσει την Τρίτη 29 Ιουνίου από τις 08.30 έως τις 13.30 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 1η Ιουλίου, ακολουθώντας οι ωφελούμενοι την ώρα και την ημέρα, που θα αναγράφεται στο sms που θα τους αποσταλεί, προσκομίζοντας οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Οι δικαιούχοι, λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι κ.α.).

Όσοι δικαιούχοι είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ και αντιμετωπίζουν πρόβλημα για την παραλαβή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων στο τηλ. 2821341695 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να παραλάβουν τα είδη.