Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

“Έκλεισε” 50 μέρες στο ποδήλατο ο Χανιώτης Π.Μπαλολάκης: Συνεχίζεται το ταξίδι “Ποδηλατώντας την Ελλάδα”, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων

25.06.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 01:06

Συνεχίζεται με ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό και αστείρευτη ενέργεια το μεγάλο ταξίδι του Παναγιώτη Μπαλολάκη από τα Χανιά σε όλη την Ελλάδα, με ένα ποδήλατο.

Ήταν Τρίτη 4 Μαΐου 2021, όταν με αφετηρία το Παλιό Λιμάνι Χανίων, ο Παναγιώτης Μπαλολάκης, ερασιτέχνης αλλά έμπειρος ποδηλάτης, έκανε την αρχή ενός μοναδικού ποδηλατικού ταξιδιού σε όλη τη χώρα, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.

Ο Παναγιώτης συμπλήρωσε την 50η ημέρα στο πετάλι, έχοντας φτάσει πλέον στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Χτες, Πέμπτη, διέσχισε τη διαδρομή Καστράκι-Μεγαλοχώρι-Φαρκαδόνα-Πηνειάδα-Κουτσόχερο-Μάνδρα-Λάρισα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στα περισσότερα σημεία, η υποδοχή από τις τοπικές αρχές είναι θερμή, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Μπαλολάκης συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, στα Τρίκαλα.

Το ποδηλατικό ταξίδι θα κρατήσει για περισσότερα από 7.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, σε διάστημα 180 ημερών.

Αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στοχεύει να διατηρήσει ένα χαμηλό, σχεδόν μηδενικό, οικολογικό αποτύπωμα. Με την αξιοποίηση ενός ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, ενός μικρού φωτοβολταϊκού για την απαραίτητη ενέργεια των συσκευών τηλεφωνίας / καταγραφής και διαμονή σε συνθήκες αυτόνομης κατασκήνωσης.

Τέλος,, μέσα από τις σελίδες της δράσης στο Facebook και στο Instagram μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και υλικό από τη διαδρομή του Παναγιώτη Μπαλολάκη σταθμό - σταθμό, μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι του και να επιστρέψει πίσω στα Χανιά, απ’ όπου ξεκίνησε

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10

Αρχεία

  1. podilatontas_4_(1)