Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Πολιτιστικό Καλοκαίρι “Χανιά 2021”: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι την Κυριακή 11 Ιουλίου – Όλες οι προβολές του θερινού κινηματογράφου στον Δημοτικό Κήπο

08.07.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 11:07

Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.Π.Ε.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., ενημερώνουν το κοινό για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν αυτήν την εβδομάδα.

Λόγω των περιορισμών και των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, για ακόμα μια χρονιά, καθίσταται δύσκολη η αναλυτική ανακοίνωση όλου του προγράμματος εκδηλώσεων/δράσεων πολιτισμού του καλοκαιριού. Έτσι, ο Δήμος Χανίων θα ενημερώνει τους πολίτες τμηματικά, ανά μικρά χρονικά διαστήματα για τις επόμενες δράσεις πολιτισμού, εκδηλώσεις, παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις, εργαστήρια κ.ο.κ.

Επισημαίνεται, τέλος ότι την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, κάνουν πρεμιέρα τα “Ανοιχτά Πανιά 2021” του Δήμου Χανίων, μια σειρά από 15 πρωτότυπες πολιτιστικές παραγωγές, με αφετηρία τα “Σημεία Αναχώρησης: Μια φυγοκεντρική Ανθρωπογεωγραφία”. Έκθεση με έργα από τους εικαστικούς Μιχάλη Κιούση και Δημήτρη Κόκορη. Στο Φρούριο Φιρκά (Αίθουσες Ορόφου), Χανιά, 9 - 25 Ιουλίου 2021. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/3AIBzhk

Παράλληλα, ο Δημοτικός Κινηματογράφος Χανιά “Κήπος” ανακοινώνει επίσημα το πρόγραμμα με τις προβολές ταινιών, για μικρούς και μεγάλους, μέχρι και το φθινόπωρο του 2021.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων (05-11/07/2021)

p1

Αρχεία

  1. politistika