Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι υπαίθριες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων & της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.

28.09.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 01:09

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις στους υπαίθριους χώρους πολιτισμού του Δήμου Χανίων για το 2021. Στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου διεξήχθησαν 54 συναυλίες και παραστάσεις θεάτρου και χορού, στο νέο Αμφιθέατρο Λενταριανών 60 και στον Προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε 54.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο Αμφιθέατρο Λενταριανών περιήλθε φέτος στη δικαιοδοσία του Δήμου Χανίων και ο Προμαχώνας Σαν Σαλβατόρε αξιοποιήθηκε για πρώτη χρονιά ως χώρος πολιτισμού σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία προβολή στον Δημοτικό Κινηματογράφο "ΚΗΠΟΣ". Στον χώρο του θερινού κινηματογράφου έλαβαν χώρα 126 προβολές. Το πρόγραμμα περιελάμβανε περισσότερες από 50 ταινίες και ντοκιμαντέρ τοπικών και διεθνών παραγωγών, καθώς και παιδικές ταινίες.

Η απήχηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων αυτό το καλοκαίρι ήταν μεγάλη και η προσέλευση του κόσμου αντίστοιχη της έντονης ανάγκης του για ψυχαγωγία και διασκέδαση, μετά τον δύσκολο χειμώνα, που περάσαμε όλοι μας.

Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. ευχαριστούν θερμά όλους τους παραγωγούς, τους καλλιτέχνες, τους εθελοντές, τους τεχνικούς και τον κόσμο, που αγκάλιασαν και στήριξαν τον πολιτισμό για μια ακόμα φορά, και υπόσχεται έναν χειμώνα γεμάτο με πρωτοβουλίες και δράσεις τέχνης υψηλών προδιαγραφών.

p1