Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Υπέγραψε τη σύμβαση για αποκατάσταση του οδικού δικτύου στη Νέα Κυδωνία, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

24.06.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Με την υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, ξεκινά το έργο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Δ.Ε. Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019»», προϋπολογισμού 1.000.000,00 € (με Φ.Π.Α.). Στην υπογραφή της σύμβασης, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου, παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος αρμόδια για τη Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας, Ελένη Ζερβουδάκη, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Με το συγκεκριμένο έργο το οποίο εκτιμάται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 8 μηνών, προβλέπεται η συντήρηση των οδοστρωμάτων υφιστάμενων οδών, των οποίων η κατάσταση έχει γίνει μετά και τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα ακατάλληλη για τους χρήστες τους. Επίσης προβλέπεται η επισκευή πρανών του οδικού δικτύου, που χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) και αφορά στην αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών, που προκλήθηκαν στις υποδομές του οδικού δικτύου στη Δ.Ε. Ν. Κυδωνίας, έπειτα από τις πλημμύρες, που σημειώθηκαν στον Δήμο Χανίων στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2019, ως αποτέλεσμα των έντονων βροχοπτώσεων με πρωτοφανή ύψη νερού.

 

Επισυνάπτεται σχετικός χάρτης με τις θέσεις, όπου θα εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης.

 

p1

p2

 

p3

 

Αρχεία

  1. xartis_neakydonia