Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

#xmasChania: To «Εργαστήρι του Άη Βασίλη» στα Χανιά ανοίγει τις πύλες στο Μεγάλο Αρσενάλι (Κ.Α.Μ.) – Συναυλία με τα «Κίτρινα Ποδήλατα»

14.12.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 11:07

Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. στο κλίμα του #xmasChania σας καλωσορίζει στο Χριστουγεννιάτικο παλιό λιμάνι και περιμένει να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους στο εμβληματικό Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στην καρδιά του Ενετικού λιμανιού. Από τις 17 Δεκεμβρίου 2021 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2022 το Μεγάλο Αρσενάλι μετατρέπεται στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη». Το κλίμα των Χριστουγέννων απλώνεται σε όλο το κτίριο και όχι μόνο και υπόσχεται σε μικρούς και μεγάλους όμορφες γιορτινές στιγμές, γεμάτες τέχνη και ξεγνοιασιά.

Στο ισόγειο του κτιρίου θα φιλοξενούνται το εργαστήρι του Santa Run Chania και κινούμενες φιγούρες. Στον 2ο όροφο θα βρείτε παιχνίδια, κατασκευές, δραστηριότητες, αφηγήσεις παραμυθιών, συναυλίες στο πλαίσιο της δράσης «Παράθυρο με θέα»  και μικρά σπιτάκια με γλυκά, κεράσματα, δώρα...

Στο Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" θα βρίσκεται η φάτνη και θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις πολιτισμού (προβολές, συναυλίες, παραστάσεις) καθημερινά, στις 20:00.

Την έναρξη όλων των παραπάνω θα σηματοδοτήσει ένα μεγάλο πάρτι στην Πλατεία Κατεχάκη, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στις 20:00. Καλεσμένοι μας: τα Κίτρινα Ποδήλατα.

Το «Εργαστήρι του Άη Βασίλη» θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

*Κατά τη διάρκεια των δράσεων θα τηρούνται όλα τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.

1

p2