Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Σκάκι - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων

19.07.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 09:07

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο 5ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων που πραγματοποιείται στο Μεγάλο Αρσενάλι Χανίων με διοργανωτές τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων-ΣΑΜΑΡΙΑ, το Δήμο και την Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Στην κατηγορία Νεανίδων η Καραβιτάκη Αντωνία της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ κέρδισε το ντέρμπυ του Σαββάτου εναντίον της Κρατημένου Γεωργίας και μετά την ισοπαλία του 5ου γύρου εναντίον της Δήμητρα Αλεξανδρή βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 4,5 βαθμούς. Τριπλή ισοβαθμία έχουμε στην 2η θέση με την Τσεκούρα Βάια (ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ), Κρατημένου Γεωργία (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ) και Αλεξανδρή Δήμητρα (ΣΥΚΕΕΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) που έχουν από 4 βαθμούς.

Μεγάλες μονομαχίες γίνονται στην κατηγορία των Εφήβων όπου παρά το ότι παίχτηκαν 5 γύροι κανένας δεν έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής. Πέντε παίκτες ισοβαθμούν στην κορυφή δείχνοντας και το πόσο σκληρό θα είναι το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Το ευχάριστο είναι ότι στην κορυφή των παικτών βλέπουμε άλλον έναν Χανιώτη σκακιστή τον Τζαγκαράκη Παναγιώτη της Σκακιστικής Ακαδημίας ΧανίωνΣΑΜΑΡΙΑ να διεκδικεί το πρωτάθλημα! Στεφάνου Κων/νος (ΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ), Σταματίου Ροδόλφος (ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ), Καζάκος Μάρκος (ΣΟ ΔΡΑΜΑΣ), και Σπυράτος Νικόλαος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.) είναι οι παίκτες που έχουν επίσης μαζί με τον Τζαγκαράκη έχουν από 4 βαθμούς.

Ντέρμπυ κορυφής είχαμε και στο Παράλληλο τουρνουά που διεξάγεται για μικρά παιδιά. Ο Κουρμουλάκης Βαρδής επικράτησε του Παριωτάκη Γιώργου και βρίσκεται μόνος πρώτος πλέον στην βαθμολογία με τέσσερις βαθμούς. Τέσσερις παίκτες ισοβαθμούν με ένα βαθμό παρακάτω και είναι ο Γιώργος Παριωτάκης, η Παπαδάκη Μυρτώ, ο Ριτζάκης Νικόλας και ο Γιάννης Ουζουνστεφανής

Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά στις 4μ.μ. και υπάρχει ζωντανή κάλυψη μέσω του διαδικτύου.

Επίσης πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων νέα και όλα τα αναλυτικά αποτελέσματα και κληρώσεις ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων www.chaniachess.gr όπου και μπορείτε να ενημερώνεστε.

Χορηγοί της διοργάνωσης

ΣΑΜΑΡΙΑ, AEGEAN, ΣΥ.ΦΑ.Χ., SYΝΚΑ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΣΧΕΤΑΚΗΣ, SEA and SAND-Luxury Villas Santorini, Legal Advice-Property Law, ΚΑΥΚΑΣ

p3

p1

p2