Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Σε εγκαταλελειμμένα κτήρια της Σπλάντζιας, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Χανίων

02.07.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 01:07

Μια νέα, δυναμική επιχείρηση καθαριότητας ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Σπλάντζιας, από τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Χανίων. Στην επιχείρηση συνέδραμαν και τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα ατομικής προστασίας, επενέβησαν σε εγκαταλελειμμένα κτήρια της Σπλάντζιας, τα οποία στην παρούσα κατάσταση αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης, ο οποίος ήταν παρών κατά την εκκαθάριση των κτηρίων υπογράμμισε: “Ο καθαρισμός των κτηρίων αυτών, αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, καθώς για χρόνια ήταν στέκι παραβατικότητας, δημιουργώντας σοβαρά ζητήματα δημόσιας ασφάλειας και υγείας. Μετά την εκκαθάριση των κτηρίων, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, δρομολογείται η κατεδάφιση τους”.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε χθες η επιχείρηση καθαριότητας στην περιοχή των Λενταριανών στις οδούς Αλμυρίδας και Δρομονέρου, από συνεργείο καθαριότητας της ΔΕΔΙΣΑ.

Τέλος, συνολικά και από τις δύο επιχειρήσεις καθαριότητας, συγκεντρώθηκαν πάνω από 10 φορτηγά απορριμμάτων.

π1

π2

π5

π5

π5

π6

π6