Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Παροχή στήριξης στην κοινότητα των Ρομά: Από τον Δήμο Χανίων

26.07.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 01:07

Ο Δήμος Χανίων, μέσω των Κοινωνικών του Υπηρεσιών, σταθερά δίπλα σε συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν κοινωνικό – οικονομικές δυσκολίες, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή περίοδο εν μέσω της πανδημίας της νόσου του κορωνοϊού, παρέχει στήριξη και στην κοινότητα των Ρομά.  

Ειδικότερα, έπειτα από πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Ζερβουδάκη, με στόχο την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου και τη στήριξη των μελών της κοινότητας, παραδόθηκαν στους εκπροσώπους της την Παρασκευή 23/7/2021, είδη πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τρόφιμα. Μάλιστα, την Τρίτη 27/7/2021, στις 11.00, θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) από την Κινητή Ομάδα Υγείας (Κ.Ομ.Υ.) του ΕΟΔΥ στον χώρο του καταυλισμού.

Κατά τη διάρκεια παράδοσης των ειδών από τον Δήμο Χανίων τονίστηκε τόσο η ανάγκη άμεσου εμβολιασμού όσο και τα οφέλη, που προκύπτουν από αυτόν ως προς την πρόληψη και την προστασία έναντι της νόσου, όχι μόνο της συγκεκριμένης κοινότητας αλλά του συνόλου του πληθυσμού.

p1

p2

Αρχεία

  1. dianomi_roma_2