Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

#xmasChania – Στολίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων από μικρούς δημότες – Σε εξέλιξη το εργαστήρι στολιδιών, με μεγάλη συμμετοχή μαθητών

07.12.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:12

Με παιδικές φωνούλες γέμισε τη Δευτέρα 6/12/2021 η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, καθώς μικροί δημότες, που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική δράση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, στόλισαν  το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Διεύθυνσης, στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Τους συμμετέχοντες στη δράση υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και Αντιδήμαρχοι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου «Ορίζοντα», του Υποκαταστήματος της Eurobank στα Χανιά  και η ασφαλιστική σύμβουλος, Χρύσα Παιδαράκη, οι οποίοι και διέθεσαν τους κουμπαράδες για τα παιδιά.     

Ο Δήμαρχος Χανίων μίλησε στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της αποταμίευσης, τονίζοντας ότι σημασία δεν έχει να αποταμιεύουμε μόνο χρήματα, αλλά και ανθρωπιά κι αγάπη για να μπορούμε να την προσφέρουμε απλόχερα σε εκείνους, που τη χρειάζονται. Τα παιδιά περίμεναν πολλές εκπλήξεις, κουμπαράδες και μαγικά κουτάκια με στολιδάκια ξεχωριστά.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στολιδιών για τους μικρούς μαθητές της πόλης μας στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Χανίων με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων και τη συνδρομή εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών του τόπου μας.

Τα παιδιά συμμετέχουν στις δράσεις με ενθουσιασμό, ακολουθώντας πάντα τις συμβουλές των υπευθύνων του προγράμματος, δημιουργώντας ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Δημαρχείο. Από τις πρώτες μέρες μάλιστα των Εργαστηρίων συμμετείχαν σε αυτά και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ακολουθώντας το εορταστικό πνεύμα.

Το εργαστήρι ολοκληρώνεται στις 9 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια των δράσεων του Δήμου Χανίων τηρούνται όλα τα ισχύοντα μέτρα, που αφορούν στην αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού. 

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

Αρχεία

  1. 3