Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, προς τους αθλητές της εφηβικής ομάδας πόλο

21.09.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:09

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, προχώρησε στο ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα, έπειτα από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τους αθλητές της εφηβικής ομάδας πόλο, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξήχθη στη Μάλτα.

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στους προπονητές και σε όλα τα μέλη της αποστολής της εφηβικής ομάδας πόλο, τα οποία πέτυχαν πρόσφατα ένα σημαντικό κατόρθωμα για την ελληνική υδατοσφαίριση, την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τον συντοπίτη μας, Χανιώτη ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ηλία Μαχαίρα, καθώς και τους αθλητές του Ν.Ο.Χ., Κώστα Κανδανολέων, Γιώργο Νικολαΐδη και Σεμίρ Σπάχιτς, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με την απόδοσή τους.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διάκριση, με βασικό της συστατικό την ομαδικότητα και τη σκληρή δουλειά. Είναι τιμή για όλους μας να μας εκπροσωπούν διεθνώς έφηβοι, που επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις».

p1