Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το μουσικό σύνολο «CON BRIO»: Στις 19/12 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

15.12.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 11:27

Το μουσικό σύνολο ξύλινων πνευστών «CON BRIO» θα δώσει τη χριστουγεννιάτική του συναυλία με μελωδίες του κόσμου από τον 16ο μέχρι τον 20ο αιώνα για πρώτη φορά στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, στις 20.00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα εορταστικό ταξίδι στην Αγγλία, στη Γερμανία, στην Αργεντινή, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το μοναδικό σύνολο στην Ελλάδα, που αποτελείται από σπουδαστές, οι οποίοι αξιοποιούν όλη τη μουσική «οικογένεια» του φλάουτου με ράμφος.
Μάλιστα, έπειτα από 17 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα δίνει πάντα «το παρών» στα μουσικά δρώμενα της πόλης των Χανίων.

Τα μέλη στη φετινή συναυλία είναι τα εξής: Βαγγέλης Βουρδουμπάς, Χρήστος Κοκόρας, Ελευθερία Λιοδάκη, Ηλέκτρα Λιονάκη, Άννα Μαλεκάκη, Κατερίνα Μαράκη, Μάργκο Μπέιλι, Σοφία Μπόσκο, Αργυρώ Νικάκη, Νίκος Περπιράκης, Κατερίνα Πρώιμου, Αντριάνα Ροσμαράκη, Θοδωρής Σταυρουλάκης, Μάνος Τζούγκαρης και Μυρτώ Χαλακατεβάκη.
Τη γενική επιμέλεια του συνόλου έχει η Άννα Μαλεκάκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.

p1