Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Συγχαρητήρια Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, προς τους: Θ. Μπουρολιά, Δ. Μπουντουράκη & Γ. Μαρκουλάκη για τις προαγωγές και την ανάληψη νέων καθηκόντων

02.02.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 02:02

Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, προς τον νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο, Θεμιστοκλή Μπουρολιά, τον νεοπροαχθέντα Υποστράτηγο Π.Σ., Δημοσθένη Μπουντουράκη, καθώς και τον -έως σήμερα Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων-, Γιώργο Μαρκουλάκη, που προήχθη στον βαθμό του Αρχιπύραρχου, έπειτα από τις αλλαγές, που προέκυψαν μετά και την απόφαση του ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων.

Ειδικότερα ο κ. Σημανδηράκης συνεχάρη τον νέο Α/ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο, Θεμιστοκλή Μπουρολιά, που αναλαμβάνει την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας, τονίζοντας στην επιστολή του ότι «το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο άψογος επαγγελματισμός και η πλούσια εμπειρία σας θα συμβάλλουν, ώστε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο σημαντικό έργο, που έχετε αναλάβει, σε μία ιδιαίτερη περίοδο για τη χώρα μας».  

Παράλληλα, τα συγχαρητήρια του προς τον Αρχιπύραρχο, Δημοσθένη Μπουντουράκη, που προήχθη στον βαθμό του Υποστρατήγου Π.Σ., με την ευχή για υγεία και αντοχή, «ώστε να φέρει εις πέρας με επιτυχία και τη νέα του αποστολή», εξέφρασε σε επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων.

Τέλος, για την προαγωγή και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στο αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Χανίων και στον Γεώργιο Μαρκουλάκη, ευχαριστώντας τον θερμά για το πολύτιμο έργο, «που προσέφερε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην τοπική μας κοινωνία, με υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας», όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Σημανδηράκης.  

π1