Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Ακόμα μια μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας από τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., σε σημεία της πόλης: Περισσότεροι από 35 τόνοι απορριμμάτων έχουν απομακρυνθεί ως τώρα

02.06.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Ακόμα μια μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων και τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. σε περιοχές κεντρικά και συνοικιακά του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., όπως έχει πλέον καθιερωθεί, προέβησαν σε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού, αλλά και διατήρησης των σημείων επέμβασης τόσο στο κέντρο, όσο και σε συνοικίες του Δήμου μας.

Οι περιοχές που έχουν γίνει καθαρισμοί αφορούν στην περιοχή των Ρωσικών στρατώνων,  στην οδό Πόρτου και στον προμαχώνα του Αγ. Δημήτριου στην Παλιά πόλη, στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα και στο γεφυράκι Κυριάκου Γεωργακάκη, αλλά και στην οδό Αλμυρίδος στη Χαλέπα.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου και Προέδρος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., Μιχάλης Τσουπάκης επισήμανε: «Μόνο από την οδό Πόρτου, απομακρύνθηκαν 20 τόνοι απορριμμάτων, που βάραιναν την καρδιά της παλιάς πόλης. Συνολικά από τις επιχειρήσεις  καθαρισμού σε διάφορα σημεία της πόλης, έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα πάνω από 35 τόνους απορριμμάτων».

Οι εργασίες καθαριότητας αναμένεται να συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλέπας και του Αγ. Ιωάννη.

Αρχεία

  1. georgakaki_prin
  2. georgakaki_prin