Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Ο Δήμος Χανίων δίπλα στους κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες και τις φετινές γιορτές: Γεύματα αγάπης στο Συσσίτιο της Σπλάντζιας και το Καταφύγιο Αστέγων

03.01.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 01:01

Τις κοινωνικές δομές του Καταφυγίου Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Χανίων και του Φιλόπτωχου Συσσιτίου Σπλάντζιας επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τις ημέρες των εορτών ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.  

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων από πλευράς της δημοτικής αρχής εκφράστηκε η αμέριστη στήριξή της στις κοινωνικές δομές της πόλης και στο έργο που επιτελούν, ως προς τον συνάνθρωπο και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει, ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο, που διανύουμε.

Ειδικότερα, με μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου Σπλάντζιας, προσφέρθηκαν συνολικά 400 ολοκληρωμένα γεύματα, κατά τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς και η παραδοσιακή βασιλόπιτα. Αντίστοιχα γεύματα προσφέρθηκαν και στο Καταφύγιο Φιλοξενίας Αστέγων.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, επισημαίνει: «Τις γιορτινές αυτές ημέρες η σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικές και άλλες δυσκολίες. Επιδιώξαμε και φέτος να προσφέρουμε έμπρακτα, παρέχοντας τα απαραίτητα, προκειμένου να περάσουν ευχάριστες στιγμές όσοι βρίσκονται σε δυσχερή θέση και καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες, μέσω κοινωνικών δομών. Η προσπάθειά μας αυτή συνεχίζεται καθημερινά, πέραν των εορτών».   

1

2

Αρχεία

  1. sissitia_geumata_(2)