Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Συγχαρητήρια Δημάρχου Χανίων, στη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη για τις διακρίσεις της στους Μεσογειακούς Αγώνες

04.07.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 03:07

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης απευθύνει συγχαρητήριο μήνυμα στην πρωταθλήτρια του υγρού στίβου, Άννα Ντουντουνάκη, για τη μεγάλη της επιτυχία στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Σε δήλωσή του, ο κ. Σημανδηράκης αναφέρει τα εξής:

«Μια μεγάλη αθλητική στιγμή για την πρωταθλήτρια μας, Άννα Ντουντουνάκη στον υγρό στίβο, επιβεβαιώνει περίτρανα για ακόμη μια φορά, πως τα Χανιά συνεχίζουν να δημιουργούν σπουδαία αθλητική παράδοση, ιδιαίτερα στα αθλήματα της κολύμβησης.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων, θα ήθελα να απευθύνω τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας, στην πρωταθλήτρια μας Άννα Ντουντουνάκη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 50 μ. πεταλούδα και του ασημένιου μεταλλίου στα 50 μ. ύπτιο, στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Η Άννα Ντουντουνάκη, για ακόμα μια φορά μας έκανε περήφανους, εκπροσωπώντας τη χώρα και τον τόπο μας σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις».

π1

Αρχεία

  1. simandirakis_pan_slide
  2. simandirakis_pan_slide