Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Ξεκίνησε η μεγάλη εργολαβία του Δήμου Χανίων, ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για ασφαλτοστρώσεις 60 χλμ. περιαστικά της πόλης

10.05.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 02:05

Από τον Σταυρό Ακρωτηρίου, έγινε η αρχή των νέων εκτεταμένων παρεμβάσεων στο οδόστρωμα σε περιαστικές περιοχές του Δήμου Χανίων, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου εκτός του κέντρου των Χανίων.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά σε ασφαλτροστρώσεις αλλά και σε παρεμβάσεις στις υποδομές υφιστάμενων οδών, προϋπολογισμού 4,5 εκατομμύριων ευρώ και είναι η μεγαλύτερη εργολαβία ασφαλτικών που έχει υπογραφεί ποτέ από τον Δήμο Χανίων, αφού περιλαμβάνει περισσότερα από 60 χιλιόμετρα νέων ασφαλτοστρώσεων.

Οι ασφαλτοστρώσεις, έχουν ολοκληρωθεί στην περιοχή του Σταυρού και συνεχίζονται στην περιοχή του Καλαθά με ταχείς ρυθμούς, προκειμένου να αναβαθμιστεί το ιδιαίτερα βεβαρημένο οδικό δίκτυο των περιαστικών περιοχών, μια διαχρονική ανάγκη της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος, οι παρεμβάσεις στο οδόστρωμα θα πραγματοποιηθούν στις Δημοτικές Ενότητες Ακρωτηρίου, Σούδας, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμιών και Θερίσου, με έμφαση στους πρώην περιαστικούς δήμους.

ΚΑΛΑΘΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ