Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

«Χριστούγεννα στα Χανιά» για τα Κ.ΑΠ.Η. του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων: Ημερήσιες εκδρομές για τους ηλικιωμένους του Δήμου μας

14.12.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

Με ημερήσιες εξορμήσεις στην εξοχή και γεύμα στην περιοχή του Θερίσου γιορτάζουν τα φετινά Χριστούγεννα τα μέλη των Κ.ΑΠ.Η. του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα, σχεδόν καθημερινά τα Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου Χανίων ανά περιοχή πραγματοποιούν ημερήσιες εκδρομές, που περιλαμβάνουν περίπατο στην περιοχή της λίμνης της Αγιάς και έπειτα γεύμα στην περιοχή του Θερίσου.

Τα μέλη των Κ.ΑΠ.Η. συνοδεύει ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων, Στέλιος Βαλυράκης, και ο θεματικός Αντιδήμαρχος κάθε περιοχής.

Ο κ. Βαλυράκης σε δήλωσή του σχετικά με τη δράση τονίζει: «Ειδικά κατά την περίοδο των γιορτών, επιδιώκουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο με τους ηλικιωμένους των Κ.ΑΠ.Η. και να οργανώνουμε δράσεις, που προσφέρουν σε όλους κέφι, χαρά και ζεστασιά». 

‘Έως τώρα εκδρομές έχουν πραγματοποιηθεί στα Κ.ΑΠ.Η. της Νέας Χώρας, του Ακρωτηρίου, καθώς και στο Ε’ Κ.ΑΠ.Η και το Γ΄ Κ.ΑΠ.Η. Χανίων, ενώ θα ακολουθήσουν ημερήσιες εκδρομές για τα Κ.ΑΠ.Η. Βαμβακοπούλου, Χαλέπας και τα Α΄ & Δ΄ Κ.ΑΠ.Η (στην οδό Ξανθουδίδου).