Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Κάλεσμα συμμετοχής στο «Εργαστήρι Τεχνών - Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης»: Υποβολή προτάσεων στον Δήμο Χανίων έως τις 15/7

15.06.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 14:15

O Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη και τη στήριξη της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, με επίκεντρο το έργο του παγκοσμίου εμβέλειας Χανιώτη μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, διοργανώνουν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων / workshops. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη ηλεκτρονική προεγγραφή, καταξιωμένοι καλλιτέχνες και καθηγητές θα παρουσιάσουν αφιλοκερδώς εργαστήρια τεχνών, με έμφαση στη δημιουργία του Μίκη Θεοδωράκη. Τα εργαστήρια θα έχουν ως βάση τη μουσική, ενώ θα επεκταθούν και στους τομείς του χορού, των εικαστικών τεχνών (σχέδιο, ζωγραφική, κινηματογράφηση, κόμικς, κ.α.).

Οι καλλιτέχνες, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εν λόγω Εργαστήρι, διοχετεύοντας τις γνώσεις και την πείρα τους στη νέα γενιά, καλούνται να υποβάλλουν εγκαίρως τις προτάσεις τους στο email: g-epikoinonia@chania.gr έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2821341633, -34, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η καθιέρωσή της διοργάνωσης σε ετήσια βάση, με σημείο αναφοράς τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μ. Θεοδωράκη.