Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Στον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη,οι Πρέσβεις της Ουγγαρίας και της Αυστρίας

17.06.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 04:06

Τον Πρέσβη της Ουγγαρίας, Haupt Erik και την Πρέσβη της Αυστρίας, Hermine Poppeller, υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 17/06/2022 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Τον Πρέσβη της Ουγγαρίας συνόδευσαν, ο επίτιμος Πρόξενος της Ουγγαρίας στην Κρήτη, Πάρης Επιτροπάκης και εκπρόσωποι του Ουγγρικού Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών ενώ από πλευράς του Δήμου Χανίων, παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανταλλαγή καλών πρακτικών αναφορικά με τη γεωργία, τη διαχείριση υγρών αποβλήτων αλλά και την ηλεκτροκίνηση με την προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας.  

Παράλληλα, αργότερα την ίδια μέρα ο κ. Σημανδηράκης υποδέχθηκε την Πρέσβη της Αυστρίας, όπου συζήτησαν θέματα της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς πολιτικής με ιδιαίτερη αναφορά στις ελληνο-ευρωπαϊκές και τις ελληνο-αυστριακές σχέσεις.

Με το πέρας της συνάντησης, ο κ. Σημανδηράκης προσέφερε στους Πρέσβεις το έμβλημα του Δήμου Χανίων, καθώς και την πολυτελή έκδοση της Έκθεσης: «Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση – Καλλιτεχνικοί Θησαυροί από τη Συλλογή Κρασάκη» που φιλοξένησε η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων.