Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Σε κοινωνικές και προνοιακές δομές ο Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης: Ευχές & δώρα για το Πάσχα και παιχνίδι με τα παιδιά

20.04.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Κοινωνικές και προνοιακές δομές των Χανίων, επισκέφθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη, 20/04/2022, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, Στέλιο Βαλυράκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων, βρέθηκε στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων στον Κουμπέ αλλά και στη “Στέγη Κοριτσιού-Άγιος Νεκτάριος” στα Παχιανά, όπου μοίρασε χειροποίητα δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά που φιλοξενούνται στις δύο δομές με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα. Παράλληλα, έγινε επίσκεψη στα Κέντρα Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), Νέας Χώρας και Παχιανών.

Μάλιστα, ανάμεσα στα δώρα που μοιράστηκαν στα παιδιά, οι χειροποίητες λαμπάδες που έχουν επιμεληθεί το προσωπικό και τα παιδιά των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας και ΚΔΑΠ του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων. Τα παραδοσιακά τσουρέκια που μοιράστηκαν στα Κέντρα Ηλικιωμένων, ήταν δημιουργία των απασχολούμενων στα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές, αλλά και να διαγωνιστούν σε έναν αγώνα επιτραπέζιου ποδοσφαίρου, όπου ο Δήμαρχος ως ηττημένος του αγώνα, δεσμεύτηκε να συνοδεύσει τους νεαρούς «συμπαίκτες» και «αντιπάλους» του, σε έξοδο για φαγητό.