Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Χειροποίητες δημιουργίες και πασχαλινά γλυκίσματα για ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

21.04.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 11:04

Τα παραδοσιακά γλυκίσματα για το Πάσχα μοιράστηκαν φέτος με πολύ μεράκι και έντονη διάθεση, στους ωφελούμενους των Κέντρων Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων.

Σε μία προσπάθεια να ξανασυναντηθούν οι ηλικιωμένοι των ΚΑΠΗ με τους συνανθρώπους τους και να ανταλλάξουν ευχές, παρασκευάστηκαν φέτος για πρώτη φορά τα πατροπαράδοτα γλυκίσματα για το Πάσχα,  από τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., τα οποία μοιράστηκαν σε όλους τους ωφελούμενους των δομών του Δήμου Χανίων, ακόμα και με διανομή κατ’ οίκον.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού, Στέλιος Βαλυράκης, βρέθηκε στα ΚΑΠΗ και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, μοιράζοντας τις δημιουργίες και ευχόμενος καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Μάλιστα, όπως τόνισε κατά τις επισκέψεις του, «είναι προτεραιότητα για εμάς η φροντίδα και η απασχόληση των ατόμων τρίτης ηλικίας, με δράσεις κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας. Η μέριμνα για τους ηλικιωμένους μας, είναι δείγμα πολιτισμού της κοινωνίας μας».