Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για την απώλεια του Κώστα Ψαράκη

22.02.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 16:01

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σχετικά με την απώλεια του Κώστα Ψαράκη, εργαζομένου στο Τμήμα Παλιάς Πόλης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, αναφέρει:                                                                                                                                  

«Με πολύ μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Κώστα Ψαράκη, εργαζομένου του Δήμου Χανίων.

Ο Κώστας Ψαράκης, ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε με το ήθος και την ευγένεια του αλλά και την αφοσίωσή του στη δουλειά του, την οικογένειά του και τον τόπο του. Ένας αρχαιολόγος με βαθιά γνώση του τόπου μας, ένας αθόρυβος εργάτης που αποτελούσε πάντα την αισιόδοξη φωνή για το σύνολο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων.

Με μόνιμη έγνοια του την ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος του τόπου που τόσο καλά γνώριζε, φρόντιζε να μεταλαμπαδεύει αυτή την αγάπη και τη γνώση στους επίσημους επισκέπτες και τους μαθητές του Δήμου μας.

Ο αδόκητος χαμός του Κώστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, στέρησε από όλους εμάς εδώ, στον Δήμο Χανίων, την ευγενική και καλοσυνάτη φυσιογνωμία του, γνωρίζοντας πως άνθρωποι σαν τον Κώστα, ξεχώρισαν στο διάβα τους και χάραξαν ανεξίτηλα όσους είχαν την τύχη και την τιμή να τους συναναστραφούν.

Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από την απώλεια και εκφράζω από καρδιάς τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του.