Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Στα γαλανόλευκα φωτίζεται ο Φάρος στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων - Προβολές στο εξωτερικό του Θεάτρου «Μ. Θεοδωράκης» για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

23.03.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 02:03

Ο Δήμος Χανίων, με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά την ημέρα και διοργανώνει συμβολικές δράσεις στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, ο Φάρος θα φωταγωγηθεί στα χρώματα της Γαλανόλευκης, την παραμονή και ανήμερα της Εθνικής Επετείου (24-25/03), καθώς και το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Παράλληλα, με μέριμνα της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης και την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», η Ελληνική Επανάσταση «ζωντανεύει» και ο περαστικός έχει την ευκαιρία να δει μια οπτικοποιημένη αφήγηση του Αγώνα του 1821, μέσα από έργα τέχνης που αναφέρονται σε αυτόν.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν μέσω της μεθόδου projection-mapping, στη δυτική όψη (εξωτερικό τοίχο) του Θεάτρου «Μ. Θεοδωράκης», στην πλατεία Κατεχάκη στο παλιό λιμάνι.

p1

2

Αρχεία

  1. faros_simaia