Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Στο «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» των Χριστουγέννων, στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας, ο Δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης

27.12.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

Στο «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» των Χριστουγέννων, στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας, βρέθηκε, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Τον Δήμαρχο Χανίων συνόδευσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, όπου μοίρασαν μαζί πάνω από 200 ολοκληρωμένα γεύματα στους ωφελούμενους του Συσσιτίου.

Το καθιερωμένο πλέον «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» που οργανώνεται από τον Δήμο Χανίων, σε μια προσπάθεια να διανεμηθούν είδη ανάγκης στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δεινή κοινωνική κατάσταση, προσφέρεται παραδοσιακά το πρωί των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στον χώρο του Φιλόπτωχου Συσσιτίου Σπλάντζιας.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται με μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου και θα επαναληφθεί και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς του 2023.