Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Μουσικές, όργανα, κάλαντα και… μπάλες του πόλο στο Δημαρχείο Χανίων – Ευχές για το Νέο Έτος από τον Δήμαρχο, Π. Σημανδηράκη

30.12.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

Παραδοσιακές και κλασσικές γιορτινές μελωδίες πλημμύρησαν σήμερα, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, το Δημαρχείο Χανίων από μικρούς και μεγάλους που έψαλλαν και φέτος τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Τους «μουσικούς», υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης αλλά και οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Αλόγλου, Ελένη Ζερβουδάκη, Γιάννης Νικηφοράκης, Γιάννης Γιαννακάκης και Στέλιος Μιχαηλάκης.

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς τραγούδησαν αλλά και χόρεψαν με τη συνοδεία της παραδοσιακής λύρας και του λαούτου, νωρίς το πρωί τα παιδιά του Παραδοσιακού Χορευτικού Ομίλου Χανίων «Ψηλορείτης», ενώ ακολούθησαν τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου, η Μπάντα του Πεδίου Βολής Κρήτης αλλά και η Στρατιωτική Μουσική Φρουράς Χανίων - 5η Α/Μ Ταξιαρχία / V Μεραρχία Κρητών.

Ακολούθησαν, οι πρωταθλήτριες της ομάδας Υδατοσφαίρισης (Πόλο) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (ΝΟΧ), όπου μαζί με τον προπονητή τους και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΝΟΧ, Γιάννη Χίνο, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν στον κ. Σημανδηράκη μια μπάλα και ένα λάβαρο του Ομίλου υπογεγραμμένο από τους άνδρες και της γυναίκες της ομάδας.

Ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε παραδοσιακό κέρασμα και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, με υγεία αλλά και αισιοδοξία για ένα νέο, ευτυχισμένο έτος.