Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Ανοιχτή ενημερωτική δράση για τον καρκίνο του δέρματος από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων – Την Παρασκευή, 17/06, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς

15.06.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, μέσω της  Κινητής  Μονάδας Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του, επανεκκινεί τις δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης προς την κοινότητα, που σκοπό έχουν την προάσπιση και προαγωγή της ψυχικής και σωµατικής υγείας, καθώς και την κοινωνική ευεξία των πολιτών.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης, θα βρίσκεται στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, όπου θα παρέχεται ενημέρωση και συζήτηση από τις υπαλλήλους του νοσηλευτικού προσωπικού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. για την προστασία από τον ήλιο, τον καρκίνο του δέρματος και την πρόληψη του.

Η καμπάνια ενημέρωσης θα ξεκινήσει από το σημείο εξωτερικά του φράχτη εργοταξίου εργασιών, στην πρόσοψη της Δημοτικής Αγοράς, όπου θα γίνεται διανομή έντυπου υλικού ενημέρωσης, από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

p1