Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικές οδούς στο κέντρο των Χανίων – Π. Σημανδηράκης: «Παρεμβάσεις για τη βελτίωση, όχι μόνο της εικόνας, αλλά και της ποιότητας των δρόμων»

18.04.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 10:04

Σε νέες ασφαλτοστρώσεις αλλά και σε εκτεταμένες παρεμβάσεις βελτίωσης του οδικού δικτύου, προχώρα το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Χανίων, σε δρόμους στο κέντρο των Χανίων.  

Συγκεκριμένα, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν εντατικές εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου, με τις ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Δευκαλίωνος και Κύπρου στην περιοχή Πύλης της Άμμου. Ειδικότερα για τις δύο αυτές οδούς, που βρίσκονται στη χερσαία ζώνη της παραλίας του Κουμ- Καπί, η ασφαλτόστρωση την οδό Δευκαλίωνος ολοκληρώθηκε και σήμερα επανέρχεται στην κυκλοφορία η οδός Κύπρου.

Παράλληλα, έχουν αρχίσει οι εκτεταμένες παρεμβάσεις βελτίωσης του οδικού δικτύου στην οδό Νεάρχου, όπου με βαθιές τομές στο έδαφος, επιχειρείται να διορθωθούν οι καθιζήσεις που οδηγούσαν στην σύντριψη του δρόμου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, επισημαίνει: «Η βελτίωση του οδικού δικτύου, είναι προτεραιότητα για τον Δήμο Χανίων. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο λόγω της παρατεταμένης περιόδου κακοκαιρίας, ωστόσο τώρα που ανοίγει ο καιρός, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά με παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν, όχι μόνο την εικόνα, αλλά και την ποιότητα των δρόμων μας στο κέντρο».

Με τη σειρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης, τόνισε πως οι παρεμβάσεις αυτές γίνονται σε σημεία που δεν είχε πραγματοποιηθεί παρέμβαση στο οδικό δίκτυο για πολλές δεκαετίες, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την οδό Ντουνόπαπα στην περιοχή της δυτικής Τάφρου.

Αρχεία

  1. nearhoy