Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

12o Dance Days Chania Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού | 23 Ιουλίου – 4 Αυγούστου, Χανιά

29.07.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 08:07

Παράσταση: Collective Nest, «We Are The Revolution» (Πολωνία)

29  Ιουλίου | 21:00 | Πολυχώρος «Όξω Νου»

Εισιτήρια: https://www.ticketservices.gr/event/ddc-collective-nest-we-are-the-revolution/?lang=el

Καλώς ήρθατε στην επαναστατική παράστασή μας, που φιλοξενείται από τον πρόγονο των πρωτόγνωρων ανοησιών. Ο Ίδιος ο κύριος Dada σας δίνει μια καινούργια παράσταση που δεν έχει συμβεί ακόμα αλλά βεβαίως δεν τελείωσε καλά. Και ναι, οπωσδήποτε είστε ελεύθεροι να συντονιστείτε ή να μείνετε σπίτι: αντιμετωπίστε το!

Ονειρευόμαστε ή υπάρχει όντως ένας τοίχος; Είμαστε προστατευμένοι από το αόρατο χέρι της δύναμης; Είναι αυτή η οθόνη η προστασία μας ή η βία μας κρατά πίσω από τα σίδερα; Δραπετεύσαμε παθαίνοντας εμμονή με ιδανικά σχετικά με την ελευθερία και ζώντας στη χρυσή λάμψη ενός πολλά υποσχόμενου μέλλοντος -ξυπνήσαμε στο παρόν που μας ακολουθεί , μετρά τα βήματά μας, μας κάνει να αισθανόμαστε την ανάσα του στον λαιμό μας. Οι ηθικές αρχές για χάρη του, η βελτιστοποίηση για καλό και για κακό, η εκλογίκευση, η αποδοτικότητα, μια γενιά που ξεπερνά τον εαυτό της, που εκτοξεύεται όλο και περισσότερο σε ύψη φτωχά σε οξυγόνο! Το μέλλον είναι ένα πεδίο μάχης, ένας χώρος που δεν είναι εμπιστοσύνης. Ποιος μας παρακολουθεί; Όνειρο ή κωματώδης κατάσταση; Ναρκωμένοι ή θολωμένοι; Επανάσταση! Ο φόβος του πισωγυρίσματος μας κάνει να αναλαμβάνουμε δράση.

Ακτιβισμός-δράση. Σώματα σωριάζονται στο πάτωμα. Ποιος ουρλιάζει; Το μέλλον εξαφανίζεται, ξεγλιστρά από μας. Μακρύτερα! Γρηγορότερα! Ψηλότερα! Αυτοί που κάνουν υπέρβαση δεν ήταν αρκετά προοδευτικοί. Αυτοί που κάνουν παύση χάνουν. Τα επακόλουθα θα αποδείξουν το δίκιο μας. Είμαστε οι πρωταγωνιστές αυτού του σκαριφήματος του μέλλοντος που θα μας στοιχήσει τα μυαλά μας. Πρωταγωνιστές στην πιο πετυχημένη τηλεοπτική έκδοση όλων των εποχών. Παρουσιασμένη από την αναθεματισμένη Επιτροπή της Προόδου. Οι αρχισυντάκτες αποτίνουν φόρο τιμής στις ανοησίες, μια έννοια που έχει αποδείξει τον εαυτό της. Το προϊόν μιας σχέσης που ο χαρακτήρας της εκπλήσσει…ναι, και δεν σταματά! Δεν μπορείς να ακολουθήσεις; Δεν βλέπεις αρκετά μακριά! Ή θα έπρεπε να ναι: Μακράν δεν έχεις δει αρκετά;

Χορογραφία: Paulina Będkowska  

Δραματουργία: Paul Simon  

Ερμηνεία: Kacper Szklarski, Katarzyna Paluch, Leon Stille, Juliana Fernandes, Romain Lutinier  

Σκηνογραφία, Κοστούμια: Paulina Będkowska  

Μουσική: Leon Stille

TRAILER: https://youtu.be/wDskg8oV3_A

Γενική είσοδος: 8€

– Η προσέλευση του κοινού ξεκινά 40 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα της παράστασης. Ολοκληρώνεται εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις και αφού ξεκινήσουν οι δράσεις. Κατόπιν έναρξης, οι θεατές δε θα επιτρέπεται να εισέρχονται στον χώρο των καθήμενων. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

 

http://dancedays.gr/ |  https://www.facebook.com/DanceDaysChania/ | https://www.instagram.com/dancedayschania_festival/