Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αντιδημάρχου και Προέδρου του Δ.Σ. της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ), Μ. Τσουπάκη προς το τμήμα Τροχαίας Χανίων

23.08.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 02:08

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου και Πρόεδρος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ), Μιχάλης Τσουπάκης, μετά το περιστατικό με τον ελαφρύ τραυματισμό εργαζομένου της Επιχείρησης.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσουπάκης αναφέρει:

«Αισθάνομαι την ανάγκη, εκ μέρους συνολικά της Διοίκησης και των εργαζομένων της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων - Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ), να απευθύνω δημόσια τις ευχαριστίες μας στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων για την άμεση ανταπόκριση και συνδρομή τους στην ανάγκη διευκόλυνσης της μετάβασης τραυματισμένου εργαζομένου της Επιχείρησης στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Παρότι το περιστατικό ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε κάτι σοβαρό, οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας, επέδειξαν άμεσα αντανακλαστικά και με τη συμβολή τους, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου έτυχε ιατρικής περίθαλψης.

Σας ευχαριστώ θερμά».

p1