Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Διακοπή νερού στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων: Αύριο, 16/02/2022

15.02.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 15:04

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 από ώρα 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην παλαιά εθνική οδό Χανίων Κισσάμου και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση των Αγίων Αποστόλων έως και την περιοχή του Γλάρου.

Η διακοπή πραγματοποιείται για τις απαραίτητες συνδέσεις του δευτερεύοντος τοπικού δικτύου με το νέο αγωγό ύδρευσης που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ – ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ – ΣΟΥΔΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»  προϋπολογισμού 1.370.000€ (χωρίς ΦΠΑ) χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

   Ο νέος κύριος αγωγός ύδρευσης έχει ως σημείο αφετηρίας τη δεξαμενή του οικισμού Δαράτσο και μέσω κύριων δημοτικών οδών και της Π.Ε.Ο. Κισσάμου-Χανίων παράλληλα με την κατεύθυνση του δρόμου, καταλήγει στον οικισμό Μακρύ Τοίχο Νέας Κυδωνίας (όρια με οικισμό Παρηγοριάς). Ο νέος κεντρικός αγωγός θα αντικαταστήσει τον υφιστάμενο που ξεκινά από τη δεξαμενή στο Δαράτσο και τροφοδοτεί τις αντίστοιχες περιοχές, ενώ διέρχεται μέσα από ιδιοκτησίες.

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.