Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Ξεκινά η διανομή ειδών σε δικαιούχους Προγράμματος ΤΕΒΑ / FEAD: Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη από τις αποθήκες του Δήμου Χανίων στη Ρεγγίνα

09.12.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 10:12

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ / FEAD» θα πραγματοποιηθεί η 17η διανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών ατομικής και οικιακής υγιεινής (ελαιόλαδο, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, γάλα, όσπρια, σαμπουάν, υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, καθαριστικά γενικής χρήσης, είδη προσωπικής και γυναικείας υγιεινής).

Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί τμηματικά από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου Χανίων στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8) τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, 08:30- 13:30, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, 08:30-13:30 και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, 08:30-13:30.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες (ημερομηνία, ώρα), που θα τους αποσταλούν με sms, καθώς επίσης και να προσκομίσουν οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, οι δικαιούχοι θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι κ.α.).

p1