Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, με τον νέο Διοικητή της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Odin J. Klug

04.08.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 11:08

Με τον νέο Διοικητή της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Odin J. Klug, συναντήθηκε στο Γραφείο του στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία ήταν η πρώτη επίσημη επίσκεψη με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Διοικητή, παρόντες ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Ο κ. Σημανδηράκης, καλωσόρισε τον κ. Klug στα Χανιά και εξέφρασε τις ευχές εκ μέρους του Δήμου Χανίων για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην Αμερικανική Ναυτική Ευκολία Σούδας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος, ο Πλοίαρχος Klug, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δραστηριότητες της Αμερικανικής Ευκολίας, καθώς και στην εξοικείωσή του με την ελληνική κουλτούρα, ενώ με τη σειρά του δεσμεύτηκε για αγαστή συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.