Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Υποδοχή μαθητών & εκπαιδευτικών στο Δημαρχείο και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS

15.11.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 11:11

Μαθητές και εκπαιδευτικούς από την Γαλλία, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία που επισκέφθηκαν τα Χανιά στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS, υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. Τα μέλη των ξένων αποστολών συνόδευαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του Γενικού Λυκείου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η κα. Ζερβουδάκη καλωσόρισε τα μέλη των ξένων αποστολών στην πόλη μας και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους μαθητές, οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία του ταξιδιού τους μέσω του προγράμματος ERASMUS, έχοντας επισκεφθεί την Ρουμανία, την Πορτογαλία αλλά και την Ελλάδα. Μάλιστα, οι μαθητές μοιράστηκαν την ανυπομονησία τους για το επόμενο ταξίδι τους στη Γαλλία.

Με το πέρας της ξενάγησης στο Δημαρχείο Χανίων, η αποστολή επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, όπου ακολούθησε περιήγηση στους χώρους της βιβλιοθήκης για τους μαθητές, αλλά και στη Βιβλιοθήκη Ελ. Βενιζέλου για τους εκπαιδευτικούς από την Προϊσταμένη των Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων, Βιβή Χουδαλάκη.

 Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.