Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Υποδοχή μαθητών & εκπαιδευτικών στο Δημαρχείο Χανίων: Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS

24.03.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 12:43

Εκπαιδευτικούς και μαθητές από την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Ελλάδα, που συμμετέχουν στη δράση «climA: Be the Change», στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκαν σήμερα, Πέμπτη 24/3/2022, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Αντώνης Βαρδάκης. Τα μέλη των ξένων αποστολών συνόδευαν εκπαιδευτικοί του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων καλωσόρισε τα μέλη των ξένων αποστολών στην πόλη μας και τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, παρατηρώντας ότι, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης και βελτιώνεται στο σύνολο της η εκπαιδευτική διαδικασία.

Παράλληλα ο κ. Σημανδηράκης συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων, οι οποίοι συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, προωθώντας προγράμματα, που ενισχύουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Η συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.