Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο των Χανίων: Έρχεται το «iPark Chania»

15.07.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 12:07

Ο Δήμος  Χανίων ενημερώνει  ότι τέθηκε σε πιλοτική λειτουργία  η νέα ψηφιακή εφαρμογή «iPark Chania» για την παρόδια-ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της πόλης των Χανίων ενώ, είναι σε εξέλιξη  η εγκατάσταση του πληροφοριακού υλικού.

Το αμέσως επόμενο διάστημα  το νέο, καινοτόμο και ευφυές σύστημα θα τεθεί κι επίσημα σε λειτουργία, αφού προηγηθεί αναλυτική παρουσίαση για τους νέους τρόπους πληρωμής χρόνου προσωρινής στάθμευσης, στα σημεία που ελέγχονται από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Για το διάστημα αυτό, οι πολίτες και επισκέπτες της πόλης που επιλέγουν να σταθμεύουν στα συγκεκριμένα σημεία, θα μπορούν να χρησιμοποιούν είτε τον παλιό τρόπο (εκδοτήρια εισιτηρίων, κάρτες «ξυστό»), είτε το νέο σύστημα, με την ψηφιακή εφαρμογή «iPark Chania» για την προσωρινή στάθμευσή τους στους χώρους ελεγχόμενης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το νέο τρόπο πληρωμής χρόνου ελεγχόμενης στάθμευσης, μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης θα μπορεί να εξασφαλίσει εκπτώσεις και ευνοϊκές τιμές στον προσωπικό του λογαριασμό και να τον εφαρμόζει στα οχήματα που σταθμεύει στα συγκεκριμένα σημεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα λειτουργία που εφαρμόζεται στον Δήμο Χανίων, θα δοθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

p1